rymnings äventyret

 God eftermiddag på er. Nu ska jag berätta för er vad som hände igår. Jag ¨åkte en biltur på kvällen och det var lite kallt ute, En klient skulle in i en butik och köpa snus och jag var ensam kvar utanför för jag rökte. Så stack jag bara därifrån. Jag gick runt bland gatorna i mörkret, Jag va ganska stressad för jag ville inte bli hittad,, 
Jag gömde mig först i en gränd i en kvart ungefär sen började jag frysa så gick mot centrum och där fanns de en biograf. jag gick in och satte mig där. 
helt plötsligt fick jag ett samtal från okänt nummer jag svara och då va det från en personal. men jag klickade bara bort. 
Sen fick jag inte va på biografen längre då gick jag längst gatorna. Det började mörkna direkt och jag kände jag började frysa.jag hade inga pengar med mig så jag kunde ju inte dra nånstans. 
men det sluta med att jag ringde en killkompis han e väldigt bra och prata med och han sa åt mig att ringa personalen och de gjorde jag så kom dom o hämtade mig, 
 
slutet gott allting gott. 
 
 

Good afternoon to you. Now I'll tell you what happened yesterday. I went on a night drive ' and it was a bit cold outside, a client was going into a store and buy snuff and I was left alone outside I smoked. So I just stuck from there. I walked around the streets in the darkness, I was pretty stressed out because I didn't want to be found, first, I hid in an alleyway in a quarter of an hour about since I started freezing so moved toward the Center, and there was a movie theater. I went in and sat down there.
all of a sudden I got a call from unknown number I answer and then va it from a staff. but I just clicked away.
Then I got not va at the movie theater anymore when I went at the streets. It was getting dark and I knew straight away I started to freeze, I had no money with me so I could not draw somewhere.
but end up I called a kill friend he e very well and talk with and he told me to call the staff and I did so they came o pick me, end well ends well.


 
Taggar: rymde;

Kommentera inlägget här :