slappkväll- flaccid evening

Ikväll har jag stickat på min kofta men jag har en lång bit kvar vet ej när den kommer bli klar men hoppas tills jag fyller år. Annars har jag satt in tvätt i maskinen och städat undan lite och har precis satt mig med datorn och en kopp varm te, Älskar te. Är du en Te drickare eller kaffedrickare? eller bägge delarna. Det är jag men det går lite i perioder. 
 
Denna bilden tog jag igår vad tycker ni?
 

Tonight I have stuck on my jacket but I have a long way to go I don't know when it will be ready but hope until my birthday. Otherwise, I have inserted the laundry in the machine and cleaned away a bit and just put me in the computer and a cup of hot tea, love tea. Are you a Tea drinker or coffee drinker? or both. It's me but it goes a little bit at times.

This picture I took last night what do you think?

 

Kommentarer :

#1: BloggenOmS

Jag älskar kaffe fin blogg du har Kramixx

Svar: Tack ❤️
jossan

skriven
#2: Linnéa

Jag är en kaffedrickare.

Men jag älskar té också. Typ mest strawberry tea eller kamomill té.

Fast kamomill té gör jag typ ansiktsrengöring och hårblekning med också.. eftersom att jag färgade håret helt svart helt plötsligt.. sen blev typ grått.. för jag är ju blond egentligen.. så mami rakade av allt.. ja.. haha!

kul att du skrev på min blogg, ha en bra söndag på dig då! och angående din bild, den var fin men ser lite dimmig ut? kanske har att göra med att det är dimma ute? ;) Blondies have souls..

Svar: Ja de va lite dimmigt ute sen e jag ingen bästa fotograf 😂😂
jossan

skriven
#3: Madelad83

Att sticka är så avslappnande😊

Svar: Visst är det 👍
jossan

skriven
#4: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Så vackra träd!

Svar: tack jag är ingen bra fotograf men jag e ganska nöjd över bilden :)
jossan

skriven

Kommentera inlägget här :